Los Angeles » Nattliv » Pubar & Barer

Pubar & Barer

Hard Rock Cafe i Los AngelesLos Angeles är känt för att ha många uteställen som man lugnt kan njuta av live framträdanden. Comedy Club är ett av dem som inriktar sig på Stand up Comedy och där stjärnor som Jim Carrey, Eddie Murphy och Jerry Seinfeld har uppträtt.

Är du intresserad av Jazz bör du bege dig ned till Long Beach. Längst kuststräckan finns det en mängd finare pubar och barer att utforska. En av de bästa och finaste finner du på hotellet Four Seasons Los Angeles och i deras cocktailbar.

För dem som vill bestämma sig på plats vad man skall göra bör bege sig till norra Los Angeles med förslagsvis området Hollywood och promenera ned längst gatan Sunset Boulevard. Här kommer du att passera kända rockpubar, barer som spelar blues men även vanliga pubar som visats så många gånger i de lokala hollywoodfilmerna.

Santa Monica har en stor del sportbarer, något som är ett välkänt koncept i USA och på senare tid utvecklats även i Sverige. Nästan varje kväll kan du se en NHL, NFL, NBA eller MSL match.
För de som är ute efter andra speciella upplevelser kan Velvet Margarita Cantina (mexikansk) liksom Cat’N Fiddle (engelsk) skrivas ned, båda i Hollywood.

Utbudet av gay pubar och barer i staden är många; utöver klassiska Circus Disco finns även Gold Coast, Fubar, Mickeys liksom Palms, alla längst Santa Monica Boulevard i västra Hollywood.