Los Angeles » Attraktioner » Nöjesfält

Nöjesfält

Det finns onekligen en hel del att göra om ni är på semester i Los Angeles. Förutom att ta en lång promenad på stranden, bada, shoppa, titta efter kändisar och gå på museer så kan man spendera dagen på en av stadens nöjesfält. Det finns flera nöjesfält i och omkring Los Angeles som är mer eller mindre välkända. För att vara säker på att ni hinner med allt ni vill så kan ni planera er tid genom att investera i en reseguide. Här kan ni även läsa om vad nöjesfälten erbjuder.

Ett av de mest kända nöjesfälten i Los Angeles är Universal Studios egna nöjespark. Här kan du åka karuseller, titta på film och se hur en filmstudio ser ut från insidan.

Det i särklass mest välbesökta nöjesfälten i Los Angeles är Disneyland. På Disneyland kan du möta alla sagofigurerna som du mött i böcker eller på film som Musse Pigg, Skönheten och Odjuret, Kalle Anka och många fler. För att kunna uppleva Disneyland så bör ni spendera minst en heldag, men gärna två dagar. Det finns möjlighet att sova på det Disneyinspirerade hotellet i anslutning till parken.

Ett för många svenskar mer okänd nöjespark är Knott´s Berry Farm som ligger i södra Los Angeles. Här kan du åka hisnande berg och dal banor, bada i vattenlandet eller titta på föreställning. Valmöjligheterna är många om ni vill ha roligt med hela familjen i Los Angeles.
Knott´s Berry Farm
Ett stort nöjesfält med både åkattraktioner och vattenland.
Universal Studios
En nöjespark med inritkning på film från Hollywood. En nöjespark för alla åldrar
Disneyland
Disneyland är precis vad det låter som, ett stort nöjesfält med Disney-tema.
Six Flags Magic Mountain
En nöjespark som verkligen ger adrenalinkickar med sina berg och dalbanor.