Los Angeles » Hotell » Lyxhotell

Lyxhotell i Los Angeles

Det finns flera lyxiga hotell att välja bland i Los Angeles, både centralt och lite mindre centralt. Om du vill ha det så lyxigt som möjligt men inte har obegränsad budget är ett bra sätt att få ner priset att boka så långt innan resan som möjligt. En annan anledning till att boka tidigt är att många av hotellen är väldigt populära och kan bli fullbokade långt i förväg. Eftersom det finns väldigt många olika lyxiga hotell att välja bland kan det vara bra att välja ett hotell som ligger i närheten av det man tänkt se av staden.

Många av de populäraste lyxhotellen finner du i stadsdelen Beverly Hills. Det finns flera olika typer av lyxhotell, vissa har till exempel en egen spa-avdelning, tennisbana och gym, medan andra hotell har välkända och mycket lyxiga restauranger, vissa har till och med en stjärna i Michelin-guiden. Exempel på lyxhotell som är populära val i Los Angeles är The Ritz-Carlton Marina del Rey och The Beverly Hills Hotel and Bungalows. Vill du hellre bo något utanför själva Los Angeles centrum finns det till exempel The Langham Huntington Hotel & Spa Pasadena som är ett väldigt populärt alternativ.
Om du känner att du inte har råd med att bo på ett femstjärnigt hotell finns det flera fina fyrstjärniga hotell med väldigt hög standard. Här kommer du undan något billigare, men du tummar inte varken på läget eller på standarden.

Lista på hotell som erbjuder lyx