Los Angeles » Hotell » Billiga Hotell

Sök Billiga Hotell i Los Angeles

Hotell

Billiga Hotell Los Angeles

Även om du skulle ha en väldigt snäv budget finns det flera möjligheter till bra boende, även i de centrala delarna av Los Angeles. För den som vill bo riktigt centralt finns det hostels så centralt som på Hollywood Boulevard.

Du kan hitta hostels i Los Angeles från så låga priser som 100 SEK om du har tur. Snittpriset för hostels i Los Angeles ligger någonstans runt 200 SEK beroende på kronans värde. Om du väljer ett privat rum för ditt resesällskap istället för att bo i en stor sovsal höjs priset en del. Det är dock inte alla hostels som erbjuder mindre rum.

När du bokar hostels är det viktigt att ta reda på så att alla skatter och avgifter ingår i priset. Tänk även på att alla hostels inte erbjuder sängkläder utan att det förväntas av gästerna att ta med dessa själv. Om du planerat att hyra en bil under din vistelse i Los Angeles är det viktigt att se till när du bokar att det hostel eller hotell du väljer att bo på har en gästparkering. Skulle du behöva hitta en egen parkeringsplats kan detta höja priset för din resa avsevärt.

För den som hellre bor på ett hotell än ett hostel finns det alternativ utspridda över hela Los Angeles. Snittpriserna för budgethotell är något högre än priserna är för hostels, men hotellen har en betydligt bättre standard. För att komma billigt undan med hotell är det en bra idé att boka så lång som möjligt i förväg, då detta drar ner på priserna. Det förekommer ofta att hotell har olika kampanjer som ger rabatterade priser.

Fler billiga hotell i Los Angeles hittar du på webbplatsen Billiga-Hotell.nu eller genom sökrutan här på sidan.

Lista på Billiga Hotell